Over ons


Modestoffen groothandel

Afspreken met een vertegenwoordiger kan bij u of bij ons. Er is in Nederland een showroom aanwezig met stoffen, knopen, bandjes en vilt. 


Vindt u dat niet nodig?

Vanzelfsprekend kunt u altijd codes per email doorgeven of via een webshop bestellen bij één van de verdelers. De informatie wordt ons vanzelf doorgestuurd.

 

Hobby & Stof Consultancy

 

vertegenwoordigt in de Benelux diverse fabrikanten en groothandels, die zich bezig houden met stoffen en/of fournituren.

 

Ons klantenbestand bestaat uit winkeliers, ateliers, designers en bedrijven, die zich hebben toegelegd op de verwerking en verkoop van onder andere stoffen en fournituren.


Een BTW nummer is een must voor uw aankopen.

 

Dick en Erdem zorgen voor het (eerste) contact tussen verdeler en wederverkoper en wij geven u graag advies over de mogelijkheden bij deze fabrikanten en distributeurs. Uw aankopen doet u bij de distributeurs zelf via ons of rechtstreeks.

Kreavak Expo Houten Newoldcompany
meetMilk Tencelstoffen
Hobby en Stof showroom
Kreavakbeurs Expo Houten 2019
H & H Keulen - Marienhoffgaarden
Kreavak Expo Houten 2019

Dick Holster 

Met 25 jaar ervaring in de verkoop van stoffen in binnen- en buitenland is het woord adviseur niet zo maar een titel, maar gebaseerd op ervaring. Produkten in deze creatieve wereld blijven continu innoveren en dat maakt mijn functie iedere dag een uitdaging mensen te inspireren.

Erdem Erol

Werken met patchwork- en modestoffen en bijzondere knopen zag ik lange tijd als een nieuwe uitdaging in mijn leven. Ik ben erg blij samen te kunnen werken met Dick Holster en hoop nog lange tijd in deze prachtige branche mijn functie als vertegenwoordiger te kunnen uitoefenen.

Recent tijdens ons werk...

Ons aanbod bestaat uit

 

patchworkstoffen

modestoffen

vilt

knopen

bandjes

 

 

BTW/Mwst/VAT: NL855976081B01

Hindelopen stoffen
Tilda stof
Modestoffen
stoffenbeurs Kreavak
Adlico stoffenbeurs
Hobby en Stof showroom
meetMilk stoffen
groothandel Tildastoffen
Tildastoffen groothandel

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.


is uw contactadres voor een groot aantal bekende en populaire (stof)merken. Vraag een afspraak aan als u uw bestelling liever niet per webshop door wilt geven of als u  overweegt een eigen creatieve onderneming te starten.

Hobby&Stof Consultancy @ All Rights Reserved       -   one.com websites