Over ons


Modestoffen groothandel

Afspreken met een vertegenwoordiger kan bij u of bij ons. Er is in Nederland een showroom aanwezig met stoffen, knopen en vilt. 


Vindt u dat niet nodig?

Vanzelfsprekend kunt u altijd codes per email doorgeven of via een webshop bestellen bij één van de verdelers. De informatie wordt ons vanzelf doorgestuurd.

 

Hobby & Stof Consultancy

 

vertegenwoordigt in de Benelux diverse fabrikanten en groothandels, die zich bezig houden met stoffen en/of fournituren.

 

Ons klantenbestand bestaat uit winkeliers, ateliers, designers en bedrijven, die zich hebben toegelegd op de verwerking en verkoop van onder andere stoffen en fournituren.


Een BTW nummer is een must voor uw aankopen.

 

Wij zorgen voor het (eerste) contact tussen verdeler en wederverkoper en wij geven u graag advies over de mogelijkheden bij deze fabrikanten en distributeurs. Uw aankopen doet u bij de distributeurs zelf via ons of rechtstreeks.

Kreavak Expo Houten Newoldcompany
meetMilk Tencelstoffen
Hobby en Stof showroom
Kreavakbeurs Expo Houten 2019
H & H Keulen - Marienhoffgaarden
Kreavak Expo Houten 2019

Dick Holster 

Met 25 jaar ervaring in de verkoop van stoffen in binnen- en buitenland is het woord adviseur niet zo maar een titel, maar gebaseerd op ervaring. Produkten in deze creatieve wereld blijven continu innoveren en dat maakt mijn functie iedere dag een uitdaging mensen te inspireren.Lisanne Holster

Groot geworden met een vader in de stoffen. Als kind al was ik gefascineerd door de prachtige collecties en de mogelijkheden die de stoffen met zich mee brachten. Ik voel me bevoorrecht om u de stoffen te mogen tonen en kijk uit naar een bezoek.