Merken

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.

Bekende merken


Een aantal bekende merken die wij onderweg mee kunnen nemen tijdens ons bezoek zijn bijvoorbeeld Tilda, Art Gallery fabrics, Bloome Copenhagen, meetMilk en Eyelike Fabrics. Het is goed om vooraf uw wens door te geven om teleurstelling te voorkomen.


Hiernaast ziet u een kleine impressie in een filmpje van ons werk, ons aanbod en wie wij bezoeken.


We bieden en tonen u stoffen, bandjes, pakketten, garen en tal van andere interessante handwerkartikelen voor wederverkoop.


Laat u door ons inspireren tijdens een bezoek en bekijk nog veel meer middels stalen en mappen. Voel de kwaliteit van de gecertificeerde katoentjes, de jerseystoffen, de bandjes, de wol en tal van interessante artikelen uit o.a.  de VS, Europa en AziĆ«.

Enkele bekende merken


Laat u inspireren met links naar een aantal bekende merken in het rechterrijtje. Wij adviseren u graag over prijzen, de verdelers en de condities.
Interesante merken die wij u aan kunnen bieden zijn onder andere Art Gallery Fabrics, meetMilk, Tilda, Alexander Henry, Michael Miller, Lewis & Irene Fabrics, Robert Kaufman Fabrics, Eyelike Fabrics, 3 Wishes Fabrics, Penny Rose Fabrics, Olympus, Blend Fabrics, Sevenberry en Kokka stoffen.

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.is uw contactadres voor een groot aantal bekende en populaire (stof)merken. Vraag een afspraak aan als u uw bestelling liever niet per webshop door wilt geven of als u  overweegt een eigen creatieve onderneming te starten.


Recent tijdens ons werk...


Ons aanbod bestaat uitpatchworkstoffen


modestoffen


knopen


bandjeszie ook    www.hobbyundstoff.deBTW/Mwst/VAT: NL855976081B01


Hobby&Stof Consultancy @ All Rights Reserved