Merken

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.

Bij Hobby & Stof werken we met twee vertegenwoordigers op de weg


 

Patchworkstoffen en BIO (mode) stoffen

 

Dirk Holster toont u tal van collecties, die vooral populair zijn bij patchwork- en quiltwinkels en daarnaast luxe modestoffen met een duurzaam karakter. Een aantal bekende merken die Dirk onderweg mee neemt zijn o.a. Tilda stoffen, Art Gallery fabrics, Bloome Copenhagen, meetMilk, Eyelike Fabrics, Cloud9, Blank Quilting, Robert Kaufman Fabrics, Olympus Fabrics, Alexander Henry, Quilting Treasures en Paintbrush Studio stoffen. Zie meer op www.adlico.dk www.marienhoff.dk - www.milpoint.com  www.hurt.craftoholic.com

 

 

Bandjes en modestoffen

 

Erdem Erol toont u tal van bijzondere bandjes als biasband, paspelband, boordstofband en decoratieve bandjes van het merk Balslow uit Denemarken. Bij Balslow kunt u ook terecht voor tal van stoffen aan de meter, omdat voor de productie van bandjes veel stoffen worden aan gekocht. Om deze reden zijn er goede contacten ontstaan over een grotere verdeling en kunt u er nu ook stoffen vinden als tricot, boordstoffen, katoentjes, viscose, satijn, fleece etc. Tevens vindt u in deze collectie knopen van stof en applicaties. Zie meer op www.balslow.com

 

Een andere collectie bij Erdem is de modecollectie uit Spanje van Division Textiles. In deze collectie vindt u zeer luxe stoffen, die voornamelijk op polyester basis zijn ontwikkeld. Dat kan bestaan uit tal van soorten kant afgezet met bloemen en/of parels, maar ook wol, waterafstotende stof en de meer luxe voeringstoffen. Zie hier de website: Division Textiles. Laat u verassen door Erdem!


 

Hiernaast ziet u een kleine impressie van ons werk, ons aanbod en onze showroom.

 

We bieden en tonen u graag de nieuwste stoffen en aanverwante artikelen als bandjes, pakketten en tal van andere interessante handwerkartikelen voor wederverkoop.

 

Laat u door ons inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom of bij u thuis. Voel de kwaliteit van de gecertificeerde patchworkkatoentjes, de tencil- en of tricotstoffen, de bias-bandjes en tal van interessante artikelen uit o.a.  de VS, Europa en AziĆ«.

Links naar bekende merken

 

Laat u inspireren met links naar een aantal bekende merken in het rechterrijtje. Wij adviseren u graag over prijzen, de verdelers en de condities.


 

 

Andere interessante merken die wij u aan kunnen bieden zijn o.a. Michael Miller, Lewis & Irene Fabrics, Timeless Treasures, Shannon Fabrics, Riley Blake Designs, Penny Rose Fabrics, Blend Fabrics, 3 Wishes Fabrics, Sevenberry, Cinnamon vilt, Maywoodstudio, Camelot fabrics en Kokka stoffen. Vraag ons  gerust eens naar prijzen en condities. 

Op de foto links vindt u het complete kleurenpalet van het Cinnamonvilt. De lappen zijn 30 x 45 cm, maar zijn ook per rol te bestellen. 

Zie ook meer van Cinnamonpatch hier.

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.is uw contactadres voor een groot aantal bekende en populaire (stof)merken. Vraag een afspraak aan als u uw bestelling liever niet per webshop door wilt geven of als u  overweegt een eigen creatieve onderneming te starten.


Recent tijdens ons werk...


Hindelopen stoffen
Adlico stoffenbeurs
Tilda stof
Hobby en Stof showroom
Modestoffen
meetMilk stoffen
stoffenbeurs Kreavak
groothandel Tildastoffen

Ons aanbod bestaat uit


 

patchworkstoffen


modestoffen


vilt


knopen


bandjes


 

 

BTW/Mwst/VAT: NL855976081B01


Hobby&Stof Consultancy @ All Rights Reserved