Merken

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.

Bekende merken

 

Een aantal bekende merken die wij onderweg mee kunnen nemen tijdens ons bezoek zijn bijvoorbeeld Tilda, Art Gallery fabrics, Bloome Copenhagen en Eyelike Fabrics. Sommige zijn regio gebonden en het is dus raadzaam vooraf uw wens door te geven om teleurstelling te voorkomen.

Hiernaast ziet u een kleine impressie in een filmpje van ons werk, ons aanbod en wie wij bezoeken.

 

We bieden tonen u stoffen, knopen, pakketten, garen en tal van andere interessante artikelen voor wederverkoop.

 

Laat u door ons inspireren tijdens een bezoek en bekijk nog veel meer middels stalen en mappen. Voel de kwaliteit van de gecertificeerde katoentjes, de rayonstoffen, de jerseystoffen en de canvasstoffen uit o.a. de VS, Europa en Japan.

Enkele bekende merken

 

Laat u inspireren met links naar een aantal bekende merken in het rechterrijtje. Wij adviseren u graag over prijzen, de verdelers en de condities.

 

 

Interesante merken die wij u aan kunnen bieden zijn onder andere Art Gallery Fabrics, Tilda, Alexander Henry, Ella Blue, Michael Miller, Lewis & Irene Fabrics, Robert Kaufman Fabrics, Eyelike Fabrics, 3 Wishes Fabrics, Sweet Bee Designs, Penny Rose Fabrics, Cinnamon Patch vilt, Blend Fabrics, Sevenberry, Fil au Chinois garen en Kokka stoffen.

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.

 

is uw contactadres voor een groot aantal bekende en populaire (stof)merken. Vraag een afspraak aan als u uw bestelling liever niet per webshop door wilt geven of als u overweegt een eigen creatieve onderneming te starten.

Recent tijdens ons werk...

Ons aanbod bestaat uit

 

patchworkstoffen

modestoffen

knopen

vilt

garen

bandjes

 

zie ook www.hobbyundstoff.de

 

BTW/Mwst/VAT: NL855976081B01

Hobby&Stof Consultancy @ All Rights Reserved