over ons

Hobby & Stof Consultancy v.o.f.

een korte omschrijving

Over Hobby & Stof

De wereld veranderd snel en we weten dat de digitale wereld veel eenvoud geeft. Zo zijn ook groothandels voorzien van webshops en gaan er veel opdrachten via het internet. De bedrijven waar Hobby & Stof werkzaam voor is vinden echter dat de keuze om online aan te kopen niet de enige keuze hoeft te zijn. Daarvoor is in uw regio Hobby & Stof Consultancy er als een extra service.

 

Wij zijn uw contactadres, waarmee u aan huis als ook in haar showroom een afspraak mee kunt maken.

Wilt u een winkel of atelier starten?

 

Om klant te worden bij één van de distributeurs, waar Hobby & Stof haar diensten voor aanbiedt, is het belangrijk dat u een geldig BTW nummer heeft. Het is ook goed om te weten dat levertijden in de stoffen wereld erg uitéén lopen.

 

Een goede en tijdige voorbereiding is de sleutel tot succes.

De merken

De verdelers

volg ons via

Facebook

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste trends en noviteiten..

 

 

 

De vertegenwoordiger kan u bezoeken met diverse exclusieve collecties. Het is ook mogelijk af te spreken in onze showroom. In de showroom hangen de stalen van alle stoffen en is er een complete knopen collectie. Wanneer wij langskomen tonen we u doorgaans alleen de komende collecties, mits anders afgesproken.

 

De showroom vindt u aan de Napoleonsweg 15A te Neer ( tussen Venlo en Roermond), welke alleen op afspraak te bezoeken is.

Copyright Hobby & Stof Consultancy@ All Rights Reserved